Opleidingen

Bij administratiekantoor ASSociates kun je kortdurende financiële opleidingen volgen. Daarnaast kunnen opleidingsinstituten en particulieren ons inschakelen voor (gast)colleges, bijlessen en studiebegeleiding in de administratieve vakken. Volg bij administratiekantoor ASSociates de volgende financiële opleidingen:

financiële opleidingen 1

Basiskennis Boekhouden (BKB)

Na afloop van de opleiding zijn begrippen als ‘balans’, ‘verlies- en winstrekening’, ‘journaalposten’, ‘debet en credit’ eindelijk zo helder als glas voor je.

MEER INFORMATIE

financiële opleidingen 2

Basiskennis Calculatie (BKC)

 Na afloop van de opleiding is het uitvoeren van berekeningen als ‘kostprijscalculaties’ en ‘fiscale calculaties’ een fluitje van een cent voor je. Je leert de goederenhandel en de elementaire basis- en rekentechnieken kennen.

MEER INFORMATIE

financiële opleidingen 3

Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Wil jij je de boekhoudkundige en bedrijfseconomische processen die zich in een organisatie afspelen eigen maken? Een Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) is één van de meest gevraagde diploma’s in het administratieve werkveld.

MEER INFORMATIE

financiële opleidingen 4

Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Na afloop van de opleiding bezit je de nodige theoretische en praktische vakkennis op het gebied van ‘budgetteren’, ‘belastingen’, ‘financieren’ en ‘jaarrekeningen’. Je kunt optimaliseringsvraagstukken oplossen en informatie verstrekken ten behoeve van het financieel besturen van een organisatie.

MEER INFORMATIE

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op