Ga naar de inhoud

Onze diensten

Je kunt bij ons terecht voor je financiële administratie, maar ook voor opleidingen op dat gebied.

Financiële administratie

Je herkent het vast wel: je bent lekker bezig met datgene waar jij goed in bent, namelijk het uitoefenen van je eigen vak. Je bent bezig met business, maar hebt ook nog tijd nodig voor je privéleven. En dan moet je je financiële administratie óók nog op orde krijgen en houden. Daar komt tegenwoordig nogal wat bij kijken. En dan is er ook nog de belastingaangifte. Wij bieden een oplossing!

Zowel (startende) ondernemers als particulieren kunnen bij ons terecht. We nemen je graag werk uit handen en zorgen voor een goede administratieve basis, zowel zakelijk als privé. Uiteraard aan de hand van de keuzes die jij maakt. 

Opleidingen

Veel gaat tegenwoordig geautomatiseerd in de boekhouding. Hartstikke handig, maar dat kan ook saai zijn. En als het systeem aangeeft dat er iets niet klopt, kan het nog best lastig zijn om te weten wat er aan de hand is, als je niet weet hoe het werkt. Bij onze opleidingen leer je de theorie achter de cijfers op zo’n manier dat je doorkrijgt waar je mee bezig bent. In plaats van aangeleerde trucjes toepassen, krijg je inzicht en beheers je de materie. Je krijgt er gewoon plezier in!

Dit leer je natuurlijk het beste van iemand met praktijkkennis en -ervaring. Van iemand met oog voor de mens áchter de cursist. Dát vind je bij administratiekantoor ASSociates: “Doen waar jij goed in bent”.

De opleidingen zijn bedoeld voor iedereen die verder wil komen in de wereld van financiële administratie, calculatie en/of financiering.