Over ons

Onze missie

Administratiekantoor ASSociates helpt zijn klanten in hun bedrijfsontwikkeling door ervoor te zorgen dat zij over een up-to-date, volledige en juiste financiële administratie beschikken, en hieraan financiële stuurinformatie “op maat” kunnen ontlenen, zodat het bedrijf mede op basis van financieel management bestuurd en gestuurd wordt. Administratiekantoor ASSociates combineert het beste van drie werelden:

  1. Wij verzorgen een uitstekende financiële administratie.
  2. Jij ervaart maatwerk en krijgt daardoor vertrouwen in je bedrijfsontwikkeling of in je privé-financiën.
  3. Onze mensen met ASS kunnen eindelijk hun uitzonderlijke kwaliteiten inzetten en dat doen ze voor jou.

Wij geven uitvoering aan onze missie door middel van de 2 pijlers van onze organisatie:

Het administratiekantoor

Een groot deel van onze medewerkers heeft een vorm van autisme, aangeduid met “Autisme Spectrum Stoornis”, afgekort ASS. De naam van ons administratiekantoor ASSociates is dan ook niet toevallig gekozen. ASS geeft onze medewerkers een aantal unieke eigenschappen, zoals:

  • Oog voor detail en aanbrengen van ordening
  • Sterke focus
  • Logisch denken
  • Goed in feiten en regels

Administratiekantoor ASSociates wil ook graag een sociale impact hebben. Wij vinden dat ASS geen beperking is, maar juist een verrijking. Onze klanten profiteren van het vakmanschap en de toewijding van onze medewerkers.

Wij geloven in “maatwerk” en dat betekent dat wij bedrijven graag helpen de inrichting van de financiële administratie geheel af te stemmen op de informatiebehoefte van het management. Natuurlijk spelen omvang en levensfase van het bedrijf hierbij een rol. Een zzp’er heeft een andere informatiebehoefte dan een bedrijf met personeel in loondienst. Een Startup heeft een andere informatiebehoefte dan een Scale-up of een bedrijf dat in de volwassenheidsfase zit.

Het verzorgen van opleidingen in de financiële administratie

Bij ons kunnen medewerkers én particulieren op individuele basis opleidingen volgen in de bedrijfsadministratie. Ook hier passen we maatwerk toe, geheel afgestemd op het kennisniveau en het tempo van de cursist. Ideaal voor mensen die liever geen groepslessen krijgen, maar graag in een besloten en prikkelarme omgeving een financieel administratieve opleiding willen volgen.

Wij bieden een beperkt aantal cursisten de mogelijkheid om stage te doen in ons administratiekantoor, om zo theorie en praktijk met elkaar te verbinden en werkervaring op te doen.

Oprichters

Albert Phaff

Albert Phaff

Cock Moerman

Cock Moerman