Ga naar de inhoud
Ronald heeft de boel weer op de rit

Ronald heeft de boel weer op de rit

Ronald Boschman van Dakservice Zeewolde is de allereerste klant van Administratiekantoor ASSociates in de volledige setting. De naam van het bedrijf spreekt voor zich: je kunt bij Boschman terecht voor dakbedekking en dakgoten. Na 42 jaar is Boschman een expert te noemen. “Vooral in het renoveren van platte daken. Maar nieuwbouw doe ik soms ook.”

Na dik 10 jaar bij verschillende werkgevers in de bouw het vak geleerd te hebben, begon hij in 1993 voor zichzelf. Het bedrijf groeide en hij nam personeel in dienst, maar toen kwam er een grote malaise in de bouw. Hij moest ermee stoppen en richtte zich tijdelijk op het geven van mantelzorg aan zijn vrouw. Toch begon het alweer snel te kriebelen en startte hij als zzp’er zijn bedrijf Dakservice
Zeewolde. Ronald: “Je moet in het leven blijven staan. Het is te kostbaar om het te laten wegglippen.”

Klanten komen bij hem door mond op mond reclame. Ze spreken hem ook aan terwijl hij aan het werk is. Verder schakelen andere bedrijven hem in of wijzen hem op een klus. Hij geniet van zijn werk. “Ik maak iets moois voor mensen, help hen. Mijn werkgebied bestrijkt voornamelijk heel midden Nederland; zo is er veel afwisseling en dat bevalt me.” Hij staat bekend om zijn vakmanschap, betrouwbaarheid en nazorg. Mocht er iets onverhoopt fout gaan, dan probeert hij het altijd op te lossen. Maar liever doet hij z’n werk in één keer goed. Was dat zijn reden om te kiezen voor Administratiekantoor ASSociates? Omdat hij zich daarin herkende?

Ronald: “Ik kende Albert Phaff persoonlijk en hij vertelde me over dit initiatief met zijn zoon Jeldert en Cock Moerman.” Ronald vond het een mooie manier voor Jeldert om aan het werk te komen.
En hij zocht toch al een partij om hem het boekhouden uit handen te nemen. “De boel is nu weer op de rit. Ze doen het goed.”

Voor opdrachten, offertes of vrijblijvende informatie kun je rechtstreeks contact opnemen met Ronald via 06 18 69 04 63 of info@dakservicezeewolde.nl.

Wil jij ook de boel op de rit hebben? Bel Cock Moerman: 06-14649921 of stuur hem een e-mail via: info@adm-associates.nl.

Administratiekantoor ASSociates
Doen waar je goed in ben